Probleme în PSD Turda. S-a rupt „lanţul de iubire” între primarul Turzii, Cristian Matei şi Liviu Alexa! Deputatul clujean Cristina Burciu susţine Guvernul Orban şi va fi exclusă din partid

La o zi după vizita premierului demis Viorica Dăncilă la Cluj, deputatul PSD Turda Cristina Burciu anunţă că a decis să susţină învestirea Guvernului Orban.

„Am decis să susţin învestirea în funcţie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situaţia fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a scris, miercuri, deputatul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

Cristina Burciu susţine că îşi doreşte ca România să intre într-o zonă de stabilitate.

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura ca acţiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetăţeni, şi nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se menţină la un nivel rezonabil şi cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcţie”, a mai scris ea.

Burciu este o apropiată a primarului din Turda, Cristian Matei, iar acesta din urmă este nemulţumit de faptul că preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, nu a adus-o pe Viorica Dăncilă la Spitalul din Turda şi a preferat să o ducă la câţiva kilometri de Turda, în localitatea Sănduleşti, lăsându-i cu ochii în soare pe cei din administraţia locală din Turda, care demaraseră o amplă acţiune de curăţenie pentru vizita candidatei la prezidenţiale.

Primarul Cristian Matei a fost prezent şi el marţi seară la Cinema Florin Piersic la întâlnirea social-democraţilor din Ardeal, însă se pare că nu poate trece peste acest moment şi i-a aplicat lui Alexa o lovitură dură.

Deputatul clujean Cristina Burciu a absentat de la Cinematograful Florin Piersic, pe motiv că ar fi avut o migrenă.

Dăncilă a anunțat că orice parlamentar care susține guvernul PNL va fi demis din partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.