Probleme pentru „U” Cluj după meciul cu Steaua

Universitatea Cluj a primit o amendă de 40.000 de lei de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru incidentele de la meciul cu Steaua Bucureşti, pierdut cu 0-1, şi va juca următoarele două partide pe teren propriu fără spectatori, cu Concordia Chiajna şi Severin.

suporteri U Cluj
foto eClujeanul

De asemenea, trei suporteri ai Universităţii au primit interdicţie timp de un an la toate competiţiile organizate de LPF. Printre aceştia se numără şi Attila Verdeş, cunoscut drept „Hiena”, un suporter cu ştate vechi în peluza „şepcilor roşii”. Acesta a fost amendat cu suma de 250 de lei, plătită în 48 de ore.

„Sunt foarte supărat pentru că merg de peste 25 ani la peluză. Pentru mine e ca şi un concediu, dar unul pe care nu mi l-am dorit. Nu am timp de procese, mă voi supune acestei decizii. Voi merge în schimb la Sala Sporturilor la meciuri. Jandarmii nu aveau ce să caute printre noi pentru că nu au avut loc violenţe. Din cauza lor a început busculada şi panica. Am fost prins în grămadă. Iar purtătoarea de cuvânt a jandarmeriei, care a declarat că nu s-au folosit gaze lacrimogene, să-şi dea demisia!”, a declarat Attila Verdeş, citat de stiridesport.ro.

Abuz din partea jandarmilor

Suporterii acuză la rândul lor jandarmeria de abuzuri pentru intervenirea cu gaze lacrimogene folosite fară autorizaţie într-o peluză plină de copii, nerespectând protocolul de fi solicitaţi de oamenii de ordine. Jandarmeria se apără şi spune că încercat doar să oprească torţele aruncate din tribună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.