Program încărcat la Sala Sporturilor „Horia Demian” în acest weekend

Sala Sporturilor “Horia Demian”, ClujSala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui un adevărat maraton sportiv în acest weekend, începând de sâmbătă, 2 noiembrie 2013.

Voleibaliştii Universităţii Cluj vor întâlni, sâmbătă, formaţia Ştiinţa Explorari Baia Mare, de la ora 15:00, într-o partidă care contează pentru etapa a IV-a a Diviziei A1. Meciul este transmis în direct de Digi 1.

De la ora 17, tot sâmbătă, echipa de baschet feminin pregătită de Florin Covaciu va juca, de la ora 17:00, cu formaţia ACS Nova Vita, într-o partidă ce contează pentru etapa a VI-a a Ligii Naţionale.

Duminică, 3 noiembrie 2013, va avea loc un singur eveniment sportiv. Baschetbaliştii de la CS Universitatea vor întâlni, de la ora 13:00, formaţia CS For You Bistriţa, într-o partidă care contează pentru etapa a V-a a Ligii I.

„U” Jolidon si-a reluat activitatea dupa aproximativ doua saptamani de pauză şi va juca joi, 31 octombrie 2013, în deplasare, contra nou promovatei Neptun Constanta, în cadrul etapei a VII-a a Ligii Nationale. Dupa cele şase etape, handbalistele se află pe pozitia a 7-a in clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu formaţiile de pe locurile 4, 5 si 6. Partida de la Constanţa este transmisă de Digi 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.