Trei străini noi în lotul echipei de baschet masculin a CS „U” Cluj

Ultima poziție în clasamentul Ligii Naționale i-a făcut pe reprezentanții secției de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj să caute soluții pentri a întări lotul in vederea returului de campionat. 

transferuri U Cluj baschet masculin CS U ClujAstfel, tehnicianul Carmin Popa va avea la dispoziție trei străini noi pentru returul Ligii Naționale. Este vorba de americanii Mays Deandre și Perkins Buster, precum și bielorusul Vladzimir Krysevich.

Coordonatorul de joc american Mays Deandre este născut pe 15 iulie 1987, măsoară 1,88 m înălțime și a venit de la formația ucraineană Kirovograd. A mai evoluat la echipele Huima (Finlanda), Konecranes (Ungaria), Dormund (Germania) și Sf. Austin (USA). Americanul Perkins Buster, născut pe 19 iunie 1983, de 1,96 m, evoluează pe postul 3 și a venit de la Gold Coast R., Australia. Extrema a mai activat la formațiile SW Slammers (Australia), Montrean S. (Canada) și Mississippi (USA).

Născut pe 26 mai 1991 la Minsk, Belarus, Vladzimir Krysevich are 2,06 m și joacă pe poziția 5, iar echipele la care a activat au fost: Pamu (Estonia), Tsmoki-Minsk (Belarus), Vitalyur (Belarus).

„Ținând cont de nivelul ridicat al Ligii Naționale, sperăm ca cei trei să ne ajute să ne luptăm de la egal la egal cu celelalte echipe și să obținem cât mai multe victorii în acest retur de campionat. Totodată ei completează posturile deficitare și aduc un plus de valoare lotului”, a declarat managerul echipei, Claudiu Trîncă.

Americanul Mays Deandre va fi putea văzut în teren în meciul de miercuri, 14 ianuarie, jucat în deplasare la CSM U Oradea, ceilalți doi făcându-și debutul în tricourile „alb-negre”, sâmbătă, 17 ianuarie, când Universitatea va primi vizita formației CSU Atlassib Sibiu, de la ora 19:00, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.