Campanie eClujeanul: O inima noua pentru Teodora!

Publicatia noastra a sprijinit intotdeauna campaniile umanitare si a incercat sa ajute, in limita posibilitatilor, pe oricine. Astazi va cerem din nou ajutorul pentru o fetita a carei viata depinde de o operatie costisitoare in Germania. 

teodora zangari

Teodora Zangari (4 ani) s-a nascut in 2009 cu o malformatie la inima, iar datorita complexitǎţii cardiace era nevoie de o operaţie urgentǎ de corecţie, pe care Teodora a avut-o la varsta de 5 luni, la Târgu Mureş. Acum are 4 ani şi 7 luni şi are nevoie de a doua intervenţie chirurgicalǎ pentru o inimioarǎ sǎnǎtoasǎ.

Diagnosticul Teodorei este: Ventricul drept cu dublǎ cale de ieşire. Vase mari transpuse. Artera pulmonarǎ ligaturatǎ chirurgical. DSV nerestrictiv . Straddling de valvǎ mitralǎ. Anastomozǎ cavopulmonarǎ parţialǎ – GLENN BIDIRECŢIONAL DREAPTA. Septecomie atrialǎ cu DSA larg nerestrictiv. Colaterale aorto – pulmonare

Este programatǎ pe data de 2 decembrie 2013 la o clinicǎ din Germania, iar costurile pentru intervenţie se ridicǎ undeva la 38.000 EURO, fǎrǎ costurile de transport, cazare pentru însoţitor, medicamente post-operatorii şi alte necesitǎţi.

Cei care doresc să o ajute financiar pe Teodora, o pot face printr-o donatie în contul deschis la Banca Transilvania Cluj: RO64BTRLRONCRT0232960301, titular Ioana Zangari, mama fetitei.

eClujeanul.ro ofera spatiu publicitar timp de un 1 an oricarei firme care face dovada unei plati de peste 100 de euro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti pe [email protected] un mesaj in care sa faceti dovada platii facuta in contul campaniei si un banner cu dimensiunea de 300×250 si noi ne ocupam de restul. Timp de un an de zile veti avea parte de expunere pe una dintre cele mai citite publicatii online din Cluj-Napoca. Orice donatie care depaseste 500 de euro va fi recompensata cu reclama pe acest site timp de 2 ani de zile si trei articole publicitare publicate de noi despre firma sau afacerea dumneavoastra.

2 thoughts on “Campanie eClujeanul: O inima noua pentru Teodora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.