Programul de Sărbători la Iulius Mall Cluj

iulius mallIulius Mall Cluj a pregătit un program special de sărbători pentru ca toţi clienţii să se bucure de sesiuni prelungite de cumpărături în pregătirile lor pentru Paşte, Orarul va permite şi celor dornici de distracţie să se recreeze în îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber.

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, cei care doresc să se înnoiască cu articole în tendinţe sau cei care mai au de finalizat lista de cumpărături pentru masa dedicată Sărbătorile Pascale pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00 – 18.00Duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă cei care vor să petreacă a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba din noile colecţii ale brandurilor o pot face după programul obişnuit, în intervalul 10.00 – 22.00.

Şi hypermarketul Auchan va funcţiona după un un program special de sarbatori, care va permite clienţilor să îşi definitiveze pregătirile pentru sărbători. Până pe 18 aprilie, clujenii îşi pot face cumpărăturile în intervalul 08.00 – 23.00, iar pe 19 aprilie, hypermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă de pe 21 aprilie programul revine la normal, clienţii putând să îşi refacă proviziile în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Până pe 18 aprilie 2014, prietenii de pe pagina de Facebook ai Iulius Mall Clujsunt invitaţi să participe la concursul „What’s on your shopping list?”. Concurenţii trebuie să facă o listă de cumpărături pentru ei şi perechea lor de shopping, pe care să o fotografieze şi să o expedieze pe adresa [email protected].Apoi vor da „share” afişului aferent concursului de pe pagina de Facebook şi vor da „tag” persoanei care îi va însoţi la cumpărături. În ultima zi a concursului, printragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul marelui premiu: o sesiune de shopping în valoare de 2.000 de lei.

Şi cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Cluj sunt răsplătite cu premii mult râvnite. Până pe 19 aprilie, toţi pasionaţii de shopping care fac cumpărături deminimum 100 de lei de la brandurile lor preferate au şansa să câştige marele premiu al campaniei „De Paşte, cine e câştigător primeşte un iepuraş cu motor!”. Norocosul, desemnat prin tragere la sorţi, va deveni proprietarul unui autoturismFiat 500 Cabrio. În plus, extragerile zilnice desemnează câştigătorii unui card cadou în valoare de 100 lei, valabil la magazinul Chic Ville din Iulius Mall, şi ai unei invitaţii pentru două persoane la spectacolele Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.