Programul evenimentelor la Festivalul Internațional de Stand Up Comedy Cluj 2015

Ajuns la ediția a 3-a Festivalul Internațional de Stand Up Comedy înseamnă șapte zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară și engleză, zeci de show-uri de stand up comedy cu unii dintre cei mai talentați comedianți din țară și străinătate și peste 30 de ore în care publicul va fi fericit.

Cea de a III-a ediție transformă Clujul, între 2 și 8 noiembrie, în capitala comediei, unde baieţii de la 4X4 Baieţi Fierbinţi (Bobo, Costi, Văncică, Rait) Teo, Vio, Costel sau Badea, Bordea, Nicu și mulți alții vor jongla cu glumele spre satisfacția publicului.

Bilete la spectacolele FISC 2015 se pot achizitiona online de pe biletmaster.ro si offline de la Casa de Cultura a Studentilor, Iulius Mall si Cora.

Program FISC 2015

Marți, 3 noiembrie, ora 20:00

Teo, Vio și Costel – Casa de Cultură a Studenților

FISC 2015

Teo, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

A început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko. În cei zece ani de șcenă, cu spectacole atât în club cât și în țară, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Din 2006, Costel a început să țină și showuri de improvizație, inițial în trupa „Improvizatii”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului „Zis și făcut” alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae.

Prețul unui bilet incepe de la 25 de lei, si se po achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.

Miercuri, 4 noiembrie

Show de stand-up comedy cu 4X4 Baieţi FierbinţiCasa de Cultură a Studenților, ora 20:00 – Preț bilet: 50 lei

Grupul 4X4 Baieţi Fierbinţi, format din actorii, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait, cunoscuţi pentru rolurile interpretate în cel mai vizionat serial de comedie românesc, „Las Fierbinti”, se vor întrece în replici surprizătoare, bancuri şi glume fără limite, stârnind hohotele de râs şi entuziasmul spectatorilor.

Cosmin Bighei și Gabriel Gherghe – Stand Up Comedy la Cinema Mărăști, ora 20:00 – Intrarea este liberă

Vineri, 6 noiembrie, ora 20:00 – Casa de Cultură a Studenților – Bilet: 25 lei

Show de stand-up comedy cu Raul, Sergiu şi Andrei

Cei mai freshi prezentatori ai matinalului de pe Kiss FM, Andrei Ciobanu și Sergiu împreună cu Raul se vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru cea de a 3-a ediție FISC.

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, iar în toamna lui 2013 a participat la „Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.

Sâmbătă, 7 noiembrie, ora 20:00

Show de stand-up comedy cu David Tsonos (Marea Britanie) – Shto College Bar  – Intrare liberă

Nelu Cortea și Mane Voicu – Casino Parcul Central, ora 20:00, Parcul Central- Intrare liberă

Duminică, 8 noiembrie, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților – Preț bilet: 25 lei

Show de stand-up comedy cu Nicu Bendea, Dan Badea și Cătălin Bordea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.