Proiectul „socios” a adus peste 50.000 lei la „U” Cluj într-o lună – Peste 500 de suporteri au devenit membri cotizanți ai clubului!

Universitatea Cluj nu are adversar în Liga a 4-a și se află pe prima poziție a clasamentului după 14 etape disputate, cu 37 de puncte și având 12 victorii și o remiză, iar proiectul „socios” inițiat de conducerea clubului la începutul acestei luni, 3 noiembrie 2016, prin care suporterii loiali ai echipei pot contribui financiar la viitorul clubului a depășit borna de 500 de adeziuni, în nici o lună de la demararea acestuia, însumând circa 50.000 de lei.

suporteri-u-cluj

Echipa va întâlni sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14:00, echipa Viitorul Mintiu Gherlii, pe Cluj Arena, în etapa a 15-a a Ligii a 4-a, ultima a turului de campionat.

Fanii pot deveni membri oficiali ai clubului Universitatea Cluj prin completarea unei adeziuni și achitarea unei cotizații anuale în valoare de 100 lei. Membrii primesc un card care atestă apartenența la FC Universitatea Cluj, participând activ la viața clubului și având posibilitatea de a lua parte la Adunarea Generală, fiind informați periodic despre activitatea echipei.

Cum poți deveni membru al clubului:

VARIANTA A

Vino la standul clubului din Iulius Mall, etaj 1, unde poţi completa adeziunea şi achita pe loc cotizaţia, cu cardul sau în numerar.

VARIANTA B

Pasul 1 – Consultă AICII Regulamentul privind statutul de membru susţinător al F.C. Universitatea Cluj.
Pasul 2 – Descarcă AICI (pdf) sau AICI (doc) adeziunea.
Pasul 3 – Completează şi semnează adeziunea.
Pasul 4 – Achită cotizaţia (prin ordin de plată sau transfer bancar) în contul RO09 BTRL RONC RT03 5637 7301, deschis la Banca Transilvania Cluj pe numele Asociaţiei Club Sportiv de Fotbal Alb-Negru a Studenţilor Clujeni, precizând pe documentul de plată „Cotizaţie membru F.C. Universitatea Cluj”.
Pasul 5 – Trimite adeziunea semnată, însoţită de dovada plăţii, pe e-mail [email protected] sau prin poştă, la adresa: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, menţionând pe plic „Pentru F.C. Universitatea Cluj”.

După aprobarea adeziunii de către Comitetul Director, veţi fi notificat(ă) şi veţi putea ridica, de la standul nostru din Iulius Mall, cardul care atestă calitatea de membru al F.C. Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.