UPDATE: Protest ACL în fața sediului Prefecturii din Cluj. S-a scandat „Jos comuniștii” și i s-au cerut demisia ministrului Titus Corlățean și prefectului Vușcan!

Senatorul Alin Tișe, liberalul Mihai Seplecan, consilierul Ioan Bâldea și directorul de comunicare din Primăria Cluj-Napoca, Ovidiu Câmpean, au protestat, alături de circa 50 de persoane, majoritatea membrii PNL și PDL, duminică seara, după închiderea urnelor, în fața sediului Prefecturii din Cluj, acuzând PSD de faptul că mii de români din diaspora și studenți din țară au fost nevoiți să stea ore în șir la coadă în fața secțiilor de votare, fără a reuși să voteze.

UPDATE:

Jurnalistul de la Radio Transilvania, Liviu Ardelean a realizat o filmare de la față locului.

protest1

protesc ACL Cluj prefectura
foto: Ioan Bîldea, facebook

Protestatarii i-au cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean și a prefectului Gheorghe Vușcan, scandând totodată lozinci împotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

„Lașii, lașii”, „Jos comuniștii”, „Trădătorii” și „Demisia”, au fost scandările celor adunați în fața Prefecturii,

Ei au spus că sunt nemulțumiți în special de modul în care s-a derulat procesul electoral în străinătate, nefiind organizate suficiente secții de vot, iar mai mulți români din diaspora n-au putut să voteze.

Potrivit unor surse de la fața locului, un fost membru PSD, Gaston Bienvenu l-a îmbrâncit pe purtătorul de cuvânt al PSD, Horia Nasra, sosit și el la fața locului.

În jurul orei 23, susținătorii Elenei Udrea și ai Monicăi Macovei li s-au alăturat celor din ACL, moment în care s-a scandat „Dreapta unită”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.