PSD Cluj şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare!

PSD Cluj a anunţat, duminică, numele a cinci din cei şase candidaţi care vor încerca să câştige alegerile parlamentare din decembrie. Astfel, PSD Cluj va avea candidați în două colegii pentru Senat şi în patru colegii pentru Camera Deputaţilor.

„Am desemnat colegi foarte valoroşi, colegi care cu siguranță vor reuşi să ne reprezinte cu cinste în Parlamentul României. Aşteptăm ca aceste candidaturi să fie validate la Bucureşti, apoi colegii mei vor începe discuţiile cu cetăţenii şi vor veni cu un proiect foarte clar de guvernare la nivel de judeţ. În colegiul 1 Senat sunt mai mulţi colegi care doresc să candideze, în perioada următoare va fi desemnat un candidat. În această perioadă se încearcă definitivarea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Din punct de vedere organizatoric, noi ca organizaţie județeană a PSD, avem obligaţia ca până pe 10 octombrie să transmitem la Bucureşti lista cu candidati. La finalul unei perioade în care am avut multe discutii în cadrul organizaţiei, vineri, biroul judetean al PSD a validat candidaturile pentru alegeri şi vor fi trimise luni la București” a declarat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

PSD va avea doi candidaţi pentru postul de senator, unul în colegiul unu unde nu a fost stabilit încă persoana şi unul în colegiul patru Turda-zona de munte-Gilău, în persoana actualului senator Alexandru Cordoş.

În Camera Deputaţilor PSD va avea candidaţi în patru colegii: Colegiul şase Dej-actualul deputat Cornel Itu, colegiul şapte Câmpia Turzii-consilierul judeţean Ivan Ilarie. La nivelul municipiului Cluj PSD a desemnat candidaţi în două colegii, colegiul trei consilierul judeţean Aurelia Cristea, colegiul patru Popa Irimie.

Remus Lăpușan a dezvăluit faptul că pentru colegiul trei, Camera Deputaților, alegerea candidatului va fi făcută la București, având în vedere că atât PSD cât şi PNL îşi doresc acel colegiu şi vor desemna candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.