Senatorul Mihail Hărdău nu va candida la alegerile parlamentare!

Senatorul PDL Mihail Hărdău a dezvălui printr-o declaraţie de presă că nu îşi va mai depune candidatura pentru nici un colegiu la alegerile parlamentare din decembrie.

„Datorită informaţiile care au circulat în spaţiul public referitor la o posibilă candidatură a mea la alegerile parlamentare pe Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor, consider că se impun următoarele precizări:

Nu am intenţia, nu doresc şi nu mi-am depus dosarul de candidat pentru niciun colegiu parlamentar la alegerile parlamentare din 2012. Îmi menţin punctul de vedere că pe Colegiul 1 Cluj-Napoca de la Camera Deputaţilor este normal să candideze un membru al Partidului Democrat Liberal care a participat şi contribuit în ultimii 10 ani la construcţia organizaţiei municipale şi judeţene din Cluj.

Apreciez că interesele cetăţenilor din Colegiul 1 Cluj-Napoca de la Camera Deputaţilor pot fi reprezentate cel mai bine în competiţia alegerilor de către un candidat PDL care a demonstrat implicare şi dedicare totală permanentă în viaţa publică şi politică locală. Buletinul de Mănăştur în sine nu conferă acest statut.” se arată în mesajul transmis de Hărdău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.