Pugiliștii clujeni de la CS „U” s-au întors cu trei medalii de la Târgu Jiu!

Asociația Județeană de Box Gorj, împreună cu Federația Română de Box, a organizat în perioada 24-28 februarie 2018 Finala Campionatului Național U22 la Sala Sporturilor din Tg. Jiu.

Clubulul Sportiv Universitatea Cluj a fost reprezentată la competiție de cinci sportivi, trei băieți și două fete. În cadrul a trei Gale pugiliștii universitari au cucerit trei medalii, una de argint și două de bronz.

Dublu vicecampioană națională la senioare, Narcisa Mureșan, a boxat pentru prima dată anul acesta în cadrul Campionatelor U22 în limitele categoriei 64 kg, unde și-a trecut în palmares o nouă medalie de argint.

„Îmi pare rău că am avut ocazia să câștig aurul și l-am lăsat să-mi scape printre degete. Aveam șansa să particip la Campionatele Europene, dar nu a fost să fie anul acesta. Aștept următorul campionat și sper să ajung unde îmi doresc de mult, pe locul 1”, a declarat vicecampionana Narcisa Mureșan.

Cele două medalii de bronz au fost cucerite de Andrei Șerdean la categoria 91 kg și Doghi Dorin la 60 kg, aceasta fiind prima competiție de seniori pentru Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.