Camouflage e cel mai nou şi cel mai îndrăgit turneu al Larei Fabian.

Îndrăgita artistă de origine belgiană, Lara Fabian, va susţine un concert la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, pe 29 martie, în cadrul turneului internaţional de lansare a celui mai recent album, „Camouflage”.

„Sunt si eu un fel de cameleon, ma reprezinta foarte mult aceasta piesa, de fapt tot acest turneu. Sa lucrez la acest album a fost amuzant, adevarat, onest, simplu si foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de facut”, spune Lara.

Cel mai mult dintre piesele de pe album ii place chiar Camouflage, pentru ca e o melodie profunda. „E clar piesa mea preferata. pentru ca – vorbeste despre introspectie, sinceritate, imi place tot, muzica, orchestratia, aranjamentul, semnificatie adanca a versurilor”.

Motivatia Larei atat pe scena, cat si in viata reala e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetita si sotul ei. „Motivatia mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu, si iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Incerc sa iau totul cu multa simplitate, fiecare zi. Am un barbat grozav, care are grija foarte mare de fetita noastra, si care e cel mai bun lucru din viata mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-as putea imagina vreodata”.

Iubirea ei e cu adevarat impartasita de public, care, la fiecare concert al Larei, canta inaintea ei cea mai frumoasa declaratie de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME. „E probabil unul dintre cele mai urmarite cantece ale mele de pe Youtube, pentru ca, cred, declanseaza in oameni acea senzatie de unitate, de apartenenta unul la altul”.

A mai fost in Romania de trei ori pana acum si spune ca de fiecare data s-a simtit minunat, coplesita de caldura, bunatatea, intelegerea cu care a fost intampinata. „A fost cu adevarat uimitor!”, spune Lara Fabian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.