Reparațiile la conducta spartă din Iclod au fost finalizate! Tișe a inspectat șantierul!

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința celor peste 100.000 de locuitori ai județului afectați de ruperea conductei de apă Cluj-Napoca – Gherla faptul că lucrările de reparații au fost finalizate.

În cel mai scurt timp posibil, în maxim câteva ore, locuitorii din Dej, Gherla și din 10 comune arondate vor avea, din nou, apă potabilă.

Le mulțumesc, în numele clujenilor și îi felicit pe toți membrii echipelor de intervenție care au acționat cu promptitudine pentru rezolvarea acestei probleme. Am fost în permanență în legătură cu conducerea Companiei de Apă Someș în încercarea de a grăbi realimentarea cu apă a acestei părți a județului„, a declarat Alin Tișe, președinte CJ Cluj.

Lucrările de reparații au fost deja finalizate cu succes, în prezent efectuându-se probe. Urmează ca în orele viitoare alimentarea cu apă potabilă să fie pe deplin restabilită, în condiții normale.

Ruperea conductei magistrale care furnizează apă în municipiile Gherla și Dej precum și în alte 10 comune arondate s-a produs în cursul serii de vineri, ca urmare a subspălării malului stâng al Someșului Mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.