Reprezentanţele Apple au fost asaltate de cozi infernale cu trei zile înaintea punerii în vânzare a iPhone5-ului!

Începând de vineri, 21 septembrie, noul produs Apple, iPhone 5, poate fi achiziţionat în toată lumea. Pe fiecare continent, în fiecare stat, pasionaţii de smartphone-uri s-au înghesuit la cozi infernale pentru a pune cât de repede mâna pe, conform specialiştilor în domeniu, cel mai tare smartphone din lume.

Marile oraşe ale lumii au fost împânzite de corturi, scaune, saci de dormit, mese şi multe recipiente cu cafea. Împătimiţii după iPhone s-au înghesuit în faţa punctelor de vânzare Apple, plini de răbdare şi cu banii ascunşi bine în buzunar, cu trei zile înainte de comercializarea celui mai nou smartphone. Imediat ce s-au deschis magazinele, cu toţii au asaltat uşile, hotărâţi ca la plecare să aibă un iPhone5 în mână.

Primul om din lume care s-a bucurat de noul iPhone a fost un australian ce îşi petrecuse trei zile în faţa reprezentanţei Apple. Preţurile smartphone-ului variază între 200 şi 600 euro.

Conform unui studiu al băncii elveţiene UBS, cu privire la veniturile şi nivelul de trai din marile oraşe ale lumii, un bucureştean trebuie să lucreze, în medie, 28 zile pentru a-şi achiziţiona un iPhone 5, pe când unui locuitor din Zürich îi sunt de ajuns trei zile de lucru. Pe de altă parte, la Atena, se poate cumpăra noul smartphone după 10 zile şi şase ore de lucru, la Praga după 16 zile şi patru ore, iar la Varşovia după 17 zile şi 15 ore. În Budapesta, situaţia este asemănătoare cu a noastră, fiind necesare 25 de zile şi şase ore. Singurii care sunt într-o situaţie mai tristă decât noi şi trebuie să „se spetească” ceva mai mult pentru un iPhone 5 sunt bulgarii, mai exact, aproape 31 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.