Reteaua Radio Impuls se extinde si in Brasov

De la Cluj, în toată țara: Radio Impuls devine singurul radio din România emite în marile orașe ale țării din afara Capitalei!

radio impuls

Astfel, din luna mai, toată gașca nebun…de bună îți dă întâlnire și pe Valea Prahovei: matinalii Ștefan a lu’ Coroian și Mișu de la Sculărie îți dau trezirea din vârful Tâmpei la Uzina de Dume, DJ Even Steven vine pe schiuri să mixeze live la Party Zone, iar Blonda Radioului îți crește pulsul până la limita în care nu mai poți spune altceva decât „noah, te tzuc”!

Cele mai originale programe radio din România iau cu asalt Brașovul, după ce au cucerit cele…cinci zări: București, Constanța, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara!

În urma acestei extinderi, Radio Impuls devine una dintre cele mai importante rețele radio din România, programele sale putând fi astfel recepționate de peste 4 milioane de ascultători.

Radio Impuls este cel mai ascultat post de radio din Cluj-Napoca și primul post de radio național cu sediul în afara Capitalei. Și-a început emisia în urmă cu 16 ani în Cluj Napoca, iar din 2012 emite și în București, Constanța, Sibiu și Timișoara.

„În decursul timpului ne-am ținut de cuvânt față de ascultătorii noștri, iar ceea ce am promis, am făcut. În urmă cu 4 ani le promiteam ascultătorilor că radioul lor preferat va fi singurul post de radio din România care va emite în Capitală și în marile orașe ale țării de la Cluj și ne-am respectat această promisiune. De atunci motto-ul după care funcționăm este “De la Cluj, în toată România”, a declarat Decebal Cotoc, proprietarul rețelei Radio Impuls.

Omul de afaceri mai deține și postul local de radio din Cluj-Napoca, Napoca FM, precum și rețeaua Tradițional FM, care emite in Bistrița, Bacău și Tulcea.

„Procesul de extindere a postului nostru de radio este unul continuu și ne dorim să devenim un radio cu acoperire națională, venind astfel în întâmpinarea dorințelor ascultătorilor noștri, dar și pentru a oferi marilor consumatori de publicitate o alternativă serioasă, un canal de comunicare optim pentru promovarea ofertelor acestora”, a declarat Directorul General al Radio Impuls, Călin Zereș.

Potrivit unui studiu de audiență realizat de IRES, Radio Impuls este cel mai ascultat post de Cluj Napoca. Ascultătorii sunt în proportie de 59% femei și 41% bărbați. Cel mai mare procent, aproximativ 63%, este alcătuit din persoane cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani, existand o reprezentare buna și în categoria 35-40 de ani, de aproximativ 22%. 12% sunt persoane cu vârste mai mici de 17 ani și/sau mai mari de 40 de ani, iar trei procente au peste 60 de ani. Peste 38% din ascultători au studii superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.