Violonistul ANDRÉ RIEU a anuntat cel de-al doilea concert la Bucuresti

Concertul va avea loc duminica, 12 iunie, in Piata Constitutiei, iar biletele au fost puse la vanzare in reteaua Eventim.

In luna iunie a acestui an, André Rieu va urca pe scena din Piata Constitutiei, alaturi de orchestra Johann Strauss si a invitatilor speciali, pentru a-si cuceri audienta cu o noua reprezentatie fascinanta. Marele artist ne-a obisnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anuntat pentru ziua de sambata, 11 iunie 2016, se inscrie in aceeasi serie.

Prin urmare, persoanele care doresc sa petreaca peste trei ore de vis in compania maestrului André Rieu, pe ritmul muzicii clasice si a celor mai fredonate melodii din repertoriul international, isi pot rezerva locurile pentru cel de-al doilea concert.

Cel de-al doilea concert al marelui artist, va avea loc duminica, 12 iunie, incepand cu ora 20:30, in Piata Constitutiei.

Biletele pentru noul concert André Rieu au fost puse in vanzare si sunt disponibile atat online prin www.eventim.ro, precum si de la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Preturile biletelor raman neschimbate, fiind variabile in functie de categoria de loc.

In iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a sustinut la Bucuresti, nu mai puțin de sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.

Andre Rieu Bucharest 2016 Poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.