Reteta zilei: Ciuperci umplute cu brânză

O reţetă care se prepara rapid si este la fel de bună atat caldă, cat şi rece.

ciuperci umplute cu branza

Ingrediente:

10 ciuperci potrivite
1 ceapa
20 ml ulei
marar proaspat
100 gr branza telemea
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se introduc in cuptorul incins, pe gratar (cu partea interioara in jos, 5 min, apoi se intorc si se mai lasa inca 5 min).

Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca. Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam.

Lasam pe foc si amestecam din cand in cand tip de 5 min. Se adauga mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust.

Se lasa sa se racesca apoi adaugam branza maruntita (cu furculita) si amestecam.

Ciupercile se umplu, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.