Revenire de senzaţie în Liga 1. Cosmin Contra negociază cu Universitatea Cluj!

Fostul internaţional român, în prezent pe banca tehnică a echipei spaniole Fuenlabrada, negociază preluarea grupării Universitatea Cluj, formaţie rămasă fără antrenor după demisia lui Cristian Dulca .

Cosmin Contra (36 de ani) a disputat şapte meciuri în Segunda B (Liga a 3-a spaniolă), la cârma formaţiei Fuenlabrada şi se află în tratative cu conducerea echipei Universitatea Cluj pentru preluarea băncii tehnice. Negocierile cu Ioan Mărginean, omul numărul unu la gruparea „Şepcilor roşii”, se află în plină desfăşurare, iar anunţul numirii lui Contra urmează să fie făcut cât de curând.

„Guriţă” nu este la prima experienţă pe banca unei formaţii de Liga 1. În septembri 2010 a fost antrenor-jucător la Poli Timişoara, până să fie dat afară de Marian Iancu, deşi echipa era neînvinsă şi se afla pe locul 2 în clasament. S-a vorbit despre un interes al Rapidului pentru Cosmin Contra, dar George Copos l-a preferat pe Ioan Ovidiu Sabău.

La Fuenlabrada, Contra a înregistrat două victorii, două remize şi trei înfrângeri de la startul sezonului 2012-2013, iar la gruparea spaniolă este legitimat şi fostul stelist Răzvan Ochiroşii, adus de Contra de la Prahova Tomsani, acolo unde era împrumutat de Oţelul. Revenirea lui „Guriţă” în ţară ar putea culmina cu întoarcerea lui Ochiiroşii în Liga 1, mai ales că nu a evoluat în niciun meci pentru Fuenlabrada.

„U” Cluj ocupă locul 13 în Liga 1, cu 11 puncte obţinute în 10 etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.