Deputatul Aurelia Cristea face lobby ca finala Cupei României să se joace la Cluj

Președintele PSD Cluj-Napoca, deputatul Aurelia Cristea face apel la Federaţia Română de Fotbal să ia în considerare posibilitatea disputării finalei Cupei României, în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, între „U” Cluj și Steaua București, având în vedere că în acest an, Clujul este Capitală Europeană a Tineretului.

cluj arena

„Având în vedere tradiţia sportivă a oraşului, contextul Capitalei Europene a Tineretului, faptul că după 50 de ani echipa fanion a Transilvaniei a ajuns din nou în finala Cupei României, Cluj Arena merită să găzduiască această competiţie. Este o oportunitate pentru campioana României, Steaua Bucureşti, să-şi întâlnească fanii din Ardeal, o demonstraţiei de deschidere a FRF către regiunile istorice ale ţării, către un oraş plin de tinereţe, vitalitate”, a declarat Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

Federația Română de Fotbal urmează să anunțe oficial locația desfășurării finalei Cupei României din 31 mai. Oficialii clubului Steaua doresc ca meciul să se dispute pe Arena Națională, însă mai mulți reprezentanți ai FRF, printre care președintele Răzvan Burleanu și vicepreședintele Gheorghe Chivorchian susțin varianta Cluj Arena.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.