Revoltator. O politista care a salvat viata unei pisici maltratate a fost DEMISA

Elena Sava a devenit cunoscuta in scurt timp drept persoana care a salvat pisica maltratata de la Targu Ocna. Saptamana trecuta a aparut un clip care a scandalizat internetul, in care o fetita in varsta de numai 4 ani ani este filmata de matusa ei in timp ce maltrateaza o pisica, jucandu-se intr-un mod agresiv cu ea. Inregistrarea VIDEO poate fi vazuta AICIATENTIE IMAGINI SOCANTE!

Comisarul-care-a-SALVAT-o-pisică-maltratată-a-fost-DEMIS

Comunitatile de iubitori de animale de pe Facebook au distribuit clipul in speranta ca vor afla cine e femeia care a filmat copilul facand un abuz atat de dureros de privit. La scurt timp, profilul de Facebook al celei care se bucura de imaginile macabre a fost distribuit de mii de persoane. E vorba despre matusa fetei, o pustoaica blonda cu putine preocupari intelectuale, dupa cum o descriu cunoscutii. Incredibil sau nu, printre pozele postate de ea pe Facebook se amesteca unele in care isi exprima dragostea fata de aceasta pisica.

Atat ea cat si fetita de 4 ani locuiesc intr-o comuna de langa orasul Bacau. Persoana care a filmat-o pe fetita jucandu-se intr-un mod agresiv cu pisica se numeste Iulia Alexandra si este eleva.

Salvarea pisicii a venit de la Politia Animalelor Bacau

„Comisarul sef Elena Sava si Agentul Principal Constatator Paraschiv Catalin, impreuna cu voluntarii Adelina Gafita si Liviu Iovu s-au deplasat la fata locului, in cel mai scurt timp posibil. S-a luat legatura cu Politia de acolo, si au fost identificate persoanele care au maltratat pisica. Cei doi de la Politia Animalelor si-au facut treaba ca la carte! Au luat declaratii, au intocmit dosar penal si au confiscat pisica, animalul fiind foarte slab, subnutrit, speriat si pe alocuri chiar agresiv, intr-o stare deplorabila, efectiv. Le multumim comisarului sef Elena Sava si agentului principal constatator Paraschiv Catalin, voluntarilor Adelina Gafita si Liviu Iovu, pentru promptitudine, devotament, profesionalism, pentru munca depusa! Pisicuta, dupa o perioada de reacomodare si de terapie cu oameni, dupa ce se reintegreaza si se pune pe pcioare, isi va putea cauta o casuta linistita! Multumim inca o data tuturor celor care au venit cu orice detaliu si ajutor pentru a solutiona acest caz!”, se arata intr-o postare pe internet.

Imaginile cu Elena Sava tinand in brate pisica au fost distribuite de mii de persoane, determinandu-i pe sefii de la Politia Animalelor Bacau sa decida excluderea comisarului din organizatie. Decizia a fost afisata pe pagina de Facebook a Politiei Animalelor Bacau:

Avand in vedere abaterile disciplinare savarsite de Dna SAVA ELENA, in raport cu prevederile si dispozitiile actelor normative prevazute de Statutul institutiei noastre, de Regulamentul Intern, Regulamentul de organizare si functionare si a Regulamentului de ordine interioara ce le detinem, in raport cu actele normative in acest sens, incepand cu data de 31 Ianuarie 2014, a fost exclusa ca „membru activ” din randurile CSCIJ Bacau.

Cu acest prilej, i s-a ridicat Legitimatia de serviciu atribuita de institutia noastra, dreptul de a mai folosi uniforma cu insemnele si incriptiile CSC si Politia Animalelor Bacau cat si dreptul de a mai purta dialoguri cu institutiile statului, persoane juridice publice sau de drept privat cat si cu membrii societatii civile romanesti, in numele si pentru institutia noastra.
Va multumim pentru intelegere.

Dispune si Semneaza Cms. Sef al Jud. Bacau – Prof.Cons.Jr. Herciu Marinel

Imediat pe Facebook a aparut si o pagina intitulata „Respect Elena Sava”, care a strans peste 1000 de fani, iar petitia creata a fost semnata de aproape 500 de persoane – AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.