România – Belgia 1-3 în Fed Cup by BNP Paribas! Mesaj emoționant al fetelor pentru Ilie Năstase

România a pierdut întâlnirea de Fed Cup by BNP Paribas cu Belgia, de la București, din Sala Polivalentă, cu scorul final de 1-3.

A fost 3-6, 4-6 în primul meci, jucat de Monica Niculescu cu Kirsten Flipkens, pentru ca, tot sâmbătă, Sorana Cîrstea să piardă cu 6-7 (4), 7-5, 5-7 întâlnirea cu Yanina Wickmayer.

Duminică, în deschiderea zilei, Irina Begu a jucat aproape trei ore cu Elise Mertens, dar, din păcate, meciul a fost câștigat de belgiancă, cea care s-a impus cu 3-6, 7-5, 7-5.

La acest scor de 3-0 pentru Belgia, nu s-a mai jucat și cel de-al patrulea meci de simplu. S-a jucat doar partida de dublu, România fiind reprezentată de Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, în vreme ce pentru Belgia au jucat Maryna Zanevska și Kirsten Flipkens.

Scorul meciula fost 6-2, 6-0, în favoarea fetelor noastre, care au stabilit, astfel, scorul final al întâlnirii România – Belgia, 1-3.

După fiecare meci, la conferința de presă, toate jucătoarele din echipa României care au intrat duminică pe teren au avut de transmis un mesaj pentru Ilie Năstase.

„Domnul Năstase a fost incredibil. Pentru mine a fost o experienţă extraordinară, sper să mai am ocazia să îl am pe bancă. Am doar cuvinte de laudă la adresa dânsului, m-a încurajat indiferent de scor sau de situaţie. Jos pălăria în faţa dânsului”, a declarat Irina Begu, în vreme ce Monica Niculescu și Sorana Cîrstea i-au transmis un mesaj special.

„Domnule Năstase, mulțumim pentru tot. A fost un week-end superb. Sper să vă avem alături și în aprilie și vă mulțumim din nou pentru tot. A fost magnific!”, a spus Monica, pentru ca Sorana să o completeze imediat: „Și eu aș vrea să vă mulțumesc. A fost o onoare să fiu pe aceeași bancă cu dumneavoastră. Această săptămână a însemnat enorm pentru mine. Mulțumim pentru tot ce ați făcut și ne pare rău că nu am putut să vă aducem victoria, dar sper să rămâneți alături de noi și pentru meciul din aprilie pentru că facem o echipă foarte bună”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.