Romania – Spania din Cupa Davis incepe astazi cu partida dintre Marius Copil cu Feliciano Lopez, urmat de meciul Adrian Ungur – Roberto Bautista-Agut

Primul meci al întâlnirii din Cupa Davis by BNP Paribas de la Sala Polivalenta dintre Romania si Spania va avea loc astazi, de la ora 13:00, si îi va pune față în față pe Marius Copil și Feliciano Lope, urmand ca meciul al doilea sa se dispute intre Adrian Ungur si Roberto Bautista-Agut, meciuri stabilite in urma tragerii la sorti de joi, 14 iulie, de la Grand Hotel Italia.

Inaintea meciului de astazi, de la ora 12:30, va avea loc un moment festiv cu ocazia premierii pentru fidelitate a jucatorului roman Horia Tecau de catre Federatia Internationala de Tenis (ITF). Tecau are 20 de meciuri jucate pentru Romania in Cupa Davis.

romania - spania cupa davis tragere la sorti
Foto: Mihai Medan

Ziua a doua a confruntarii dintre cele doua reprezentative va aduce duelul de „dublu” dintre perechile Horia Tecău/Florin Mergea și Marc Lopez/ Pablo Carreno Busta, iar in ultima zi, duminică, 17 iulie, de la ora 13:00, vor avea loc restul meciurilor de simplu: Marius CopilRoberto Bautista-Agut si Adrian UngurFeliciano Lopez.

Din lotul României fac parte jucătorii Horia Tecău, Florin Mergea, Marius Copil şi Adrian Ungur, în timp ce Spania a venit la Cluj cu o echipă formată din tenismenii Roberto Bautista-Agut, Feliciano Lopez, Pablo Carreno-Busta şi Marc Lopez.

Confruntarea dintre România şi Spania conteaza pentru turul doi al Grupei I al zonei Europa-Africa din Cupa Davis, iar invingătoarea va merge în septembrie la barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce învinsa va evolua în continuare în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

cupa davis romania - spania cluj sala polivalenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.