Telenovela continuă. Călin Bultoc: „Nici măcar nu am negociat pentru U. Nu sunt microbist”!

Deşi toată lumea îi dădea ca noii investitori, fraţii Bultoc nici măcar nu sunt interesaţi de a prelua acţiunile clubului studenţesc.

Călin Bultoc susţine că i s-a făcut o ofertă pentru preluarea clubului Universitatea, dar spune că nici măcar nu a fost la negocieri până acum, deşi în mass-media a fost dat proprietarul clubului. „Mi s-a propus preluarea Universităţii Cluj încă din primăvară, dar nu am ajuns la stadiul de negocieri. Nu înţeleg cum de au apărut astfel de speculaţii acum, din moment ce nu a existat decât o ofertă. În acest moment, singura certitudine este că mi s-a propus să preiau clubul, alte date certe nu există. Nu am semnat absolut nimic! Ştiu că s-au purtat negocieri cu mai multe companii, societatea mea fiind doar una dintre cele cărora li s-a oferit clubul”, a declarat Călin Bultoc în cotidianul Adevărul.

Acesta spune că nu este microbist şi nu are foarte multe în comun cu fotbalul: „Nu sunt microbist, nu mă pasionează fenomenul, iar singura mea legătura cu lumea fotbalului a fost că până în anii ‘90 am fost arbitru. Nu am făcut performanţă, m-am oprit la nivel judeţean”, a mărturisit Bultoc.

Afirmaţiile sale vin să contrazică informaţiile apărute zilele trecute în paginile ziarelor, care îl dădeau drept noul patron al Universităţii, alături de fratele său. În plus, însuşi primarul Emil Boc a declarat că a purtat negocieri cu toţi oamenii de afaceri interesaţi să preia clubul „studenţesc”, evitând să pronunţe vreun nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.