Liderii UDMR Cluj vor propune excluderea din partid si retragerea sprijinului politic pentru consilierul local din Floresti Szekely Istvan dupa ce acesta a jignit o femeie care i-a atras atentia politicos ca a parcat pe pista de biciclisti

Incidentul in care a fost implicat consilierul local din Floresti Szekely Istvan, in care a jignit o femeie dupa ce aceasta l-a intrebat politicos de ce si-a parcat bolidul de lux marca Mercedes pe pista de biciclisti de pe Eroilor, i-ar putea aduce acestuia excluderea din UDMR si retragerea sprijinului politic, anunta liderii UDMR Cluj.

Presedintele UDMR Cluj, Csomo Botond, a reactionat dur dupa aceasta „aroganta” a vicepresedintelui UDMR Floresti. „Este inadmisibil într-o țară civilizată ca cineva, indiferent ce mașină are Mercedes, BMW sau Trabant, să își parcheze mașina pe pista de bicicliști, iar dacă cineva îi atrage atenția să folosească acest limbaj. Voi purta o discuție cu domnul Szekely Istvan. Nu acceptăm un astfel de comportament. Eu circul foarte mult cu bicicleta și mă deranjează când cineva blochează pista de biciclete”, a declarat Botond.

Viceprimarul Anna Horvath a anuntat ca va cere retragerea sprijinului politic pentru consilierul local din Floresti si excluderea sa din partid. „Domnul presedinte Csoma Botond va propune forului de conducere judetean al UDMR retragerea sprijinului politic si excluderea din UDMR a domnului Szekely Istvan, iar eu, ca presedinte al organizatiei municipale a UDMR si presedinta a organizatiei de femei, voi sprijini intru totul acest demers. Este inadmisibil comportamentul acestui ales local. Noi, ca alesi locali, suntem primii chemati sa dam exemplu de buna purtare si de respectare a legilor. Nu ne putem permite sa toleram asemenea atitudini, mai ales cand se si recidiveaza. Nu ne permitem sa nu taxam dur asemenea atitudine”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Anna Horvath, presedintele UDMR Cluj-Napoca.

consilier udmr parcare ilegala cluj

eClujeanul.ro a dezvaluit incidentul in care consilierul local UDMR din Floresti Szekely Istvan, dezvoltator imobiliar, a fost surprins joi, 14 iulie, ocupand cu bolidul sau pista de biciclisti de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, iar in momentul cand a fost fotografiat si confruntat de catre o clujeanca, acesta a devenit arogant si a trecut direct la jigniri. „Ce-ți trebe tu? Hai dispari! Mișca-te! Esti o proasta!”, a fost reactia plina de aroganta a consilierului. Stirea a fost preluata si de alti colegi din presa locala, viralizandu-se rapid pe retelele sociale si adunand mii de distribuiri.

Szekely nu este la prima abatare de acest gen, acesta a mai fost surprins parcandu-si aututorismul Mercedes, netrecut in declaratia de avere, pe doua locuri pentru persoane cu dizabilitati la Polus Center.

13680852_1154852844566912_2644849928196590011_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.