Rugbyștii joacă pe teren propriu primul meci din Cupa României

u cluj rugbyEchipa de rugby a Universitatii Cluj si-a reluat activitatea dupa pauza competitionala, iar primul joc oficial va avea loc, pe teren propriu, sambata, 19 iulie, de la ora 10:00, impotriva formatiei Poli Agro Iasi, in cadrul unei partide ce conteaza pentru faza a II-a a grupelor Cupei Romaniei.

Cupa României la rugby se desfășoară după un nou sistem în acest an, formându-se grupe de câte trei echipe, pe regiuni. Se joacă după sistemul tur-retur, iar primele două clasate se califică în faza următoare. Alături de Universitatea Cluj și Poli Iași, din grupă mai face parte Bucovina Suceava.

„Este un meci binevenit pentru noi, un meci de pregătire în care putem să vedem și jucătorii care au evoluat mai puțin în timpul campionatului, plus jucătorii care au fost aduși. La fel ca și în celelalte meciuri de cupă trebuie sa ne arătăm superioritatea față de echipele din eșalonul secund, ținând cont că jucăm în super ligă. A revenit Banu Alexandu după o accidentare foare lungă”, a declarat antrenorul echipei de rugby Universitatea Cluj, Bogdan Cantor, citat de u-cluj.ro.

Partida Universitatea Cluj – Poli Agro Iași se joaca în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.