Rus revine la Cluj împăcat şi cu ‘un gust amar’: „Decizia mea a fost cea mai potrivită”

Fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, agenţiei Mediafax, că decizia de a-şi da demisia din poziţia de titular al acestui portofoliu a fost „cea mai potrivită” şi este o expresie a convingerii sale că „în politică bărbaţii au calea lor”. Fostul ministru a subliniat că şi criticile pe care i le-a adus, marţi, într-un talk-show de televiziune, preşedintele interimar Crin Antonescu i-au confirmat că decizia sa a fost „potrivită”.

Ioan Rus a spus că se întoarce la Cluj-Napoca cu „un gust amar”, după ce, luni, şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

„Intervenţia publică a domnului Crin Antonescu din seara zile de 7 august îmi întăreşte convingerea că decizia mea a fost cea mai potrivită. Am luat-o când am înţeles că nu pot să fac ceea ce atât Traian Băsescu, cât şi Crin Antonescu aşteptau de la mine. Unul să măresc listele electorale, altul să le micşorez. Este războiul lor. Eu am venit la minister pentru a face treabă şi am făcut, organizând din scurt alegeri şi referendum fără incidente”, a declarat, pentru sursa citată, fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.

Citynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.