S-a dat startul la JobShop® – 23 de companii i-au întâmpinat timp de două zile pe tinerii în căutarea unui loc de muncă!

Suntem în febra evenimentelor de carieră, iar în această săptămână a venit rândul celei de-a XXII-a ediții a JobShop®!

jobshop 2016 cluj

La Casa de Cultură a Studenților, 23 de companii din domenii tehnice s-au adunat pentru a oferi studenților Universității Tehnice și nu numai, oferte de practică de vară, internship-uri și job-uri. Totodată, acestea pregătesc studenții prentru primul pas în carieră cu activități precum workshop-uri, prezentări și vizite de companii.

Luni, 4 aprilie, la prima zi de stand am avut parte de prezența a prorectorului Universității Tehnice, Daniela Manea și de reprezentanții companiilor.

Începând cu ora 10, au trecut pragul târgului peste 500 de studenți pe parcursul primei zile, iar în cea de-a doua zi, marți, 5 aprilie, numărul lor a fost mult mai mare.

JobShop® este un eveniment organizat de BEST Cluj-Napoca și reuneşte companii renumite, care vor să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunităţile de carieră. Dacă te numeri printre aceștia, vino la JobShop® și profită de oportunitățile oferite de acest eveniment.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților se găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.