PSD Cluj vrea să ia primăria din Turda cu un traseist politic, Răzvan Ciortea

Conducerea interimară a PSD Cluj a reușit să stabilească nouă conducere a PSD Cluj și candidatul la Primăria Turda pentru alegerile locale din iunie 2020. Este vorba de Răzvan Ciortea, un traseist care a trecut de la Partidul România Unită (PRU) la PSD.

După ce l-a pierdut pe „cel mai performant primar din județul Cluj”, așa cum l-a numit pe Cristian Matei în perioada când cei doi erau parteneri, președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, și-a găsit un alt traseist pe care să mizeze la alegerile locale de anul viitor.

Răzvan Ciortea a fost membru al Partidului România Unită (PRU), fost președinte al PRU Turda.

Photo by Radu Viorel / AGORA MEDIA

Și pentru a marca momentul numirii noii conduceri a PSD Turda, liderii filialei județene au organizat și o chermeză la un restaurant local.

Deși l-a atacat pe Matei pentru trecerea la PNL și l-a numit în repetate rânduri trădător, controversatul lider al PSD Cluj nu a avut nicio problemă să numească un alt trădător la șefia PSD Turda, care a migrat de la PRU.

„PSD Turda are de azi o conducere legitima si un nou presedinte – Razvan Ciortea, cel care va fi si candidatul PSD la Primaria Turda! Am terminat cu interimatul, am terminat si cu filiala pe persoana fizica, cu jocurile perverse si neamuri puse pe functii!

PSD Turda este casa tuturor celor ce vor sa munceasca pentru social-democratie si comunitate!

Alegerile din filiala s-au desfasurat intr-o atmosfera superba, o asistenta numeroasa si, CEL MAI IMPORTANT, cu foarte multi tineri!”, a scris Alexa pe pagina oficială a PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.