Sala Polivalentă e pregătită pentru Europene de Gimnastică Artistică – Competiția va fi transmisă și online

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică vor avea loc în perioada 19-23 aprilie 2017, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, fiind pentru prima dată după 60 ani când această competiție este găzduită de România.

Organizatorii au muncit intens în ultimele zile la amenajarea polivalentei și au pregătit-o pentru marele eveniment sportiv al începutului de an la Cluj-Napoca.

S-au înscris în competiție 37 de Federații internaționale de gimnastică, având un total de 274 de gimnaști participanți.

Reguli de siguranță:

Pentru a aisgura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală – și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PETuri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum și parcarea Salii Polivalenta.

De asemnea, vă rugăm să nu folosiți blitz-ul aparatelor foto în sală.

Sportivii au început să sosească în Capitala Sportului Românesc, Cluj-Napoca:

Delegațiile celor 37 de țări sosesc în flux continuu, dar totul este pregătit ca la carte, pentru ca formalitățile să fie cât mai scurte.

De câteva zile toată echipa este în pregătiri iar sala își schimbă înfățișarea din oră în oră. Tot personalul a început entuziast și continuă entuziast, în ciuda efortului adesea greu de imaginat, dar fiecare este concentrat să-și faca treaba în cel mai bun mod posibil.

Amenajarea arenei competiționale este în plină desfășurare, specialiștii împreună cu voluntarii, lucrează la poziționarea și pregătirea aparatelor sub îndrumarea celor de la Janssen Fritsen, pentru că totul trebuie așezat la milimetru.

De altfel, credem că nici nu s-ar fi putut realiza – vă lăsăm pe dumneavoastră să aflați, dacă vă veți afla în tribune, și nu credem că veți rata această ocazie – fără existent unor parteneri și sponsori de mare calibru.

Luni, 17 Aprilie 2017, băieții, și marți, 18 aprilie, gimnastele, vor lua primul contact cu arena competițională oficială, în cadrul antrenamentului pe podium, își vor cizela ultimele elemente, pentru ca, de miercuri motoarele să fie turate la maximum, iar cursa pentru podium se anunță extreme de pasionantă și echilibrată. Oricum, nu trebuie să uită, că vom asista la prima mare competitive europeană în noul ciclu olimpic, cu un nou Cod de Punctaj, iar gimnastica la acest nivel revine în România după 60 de ani.

Echipa tehnică a televiziunii pregătește spațiul destinat comentatorilor, montează camerele de luat vederi și se asigură în detaliu de fiecare aspect al transmisiunilor în direct, și nu vor fi deloc puține.

Așteptăm să urmăriți campionatele și să ne fiți alături pe toată perioada manifestațiilor.

Și încă o informație extrem de importantă: întreg campionatul, de la calificări la finală, va putea fi urmărit și în regim livestream pe platforma Eurovision, accesând http://www.eurovisionsports.tv/ueg/

Vedeți cum arată „bijuteria” Clujului pregătită pentru gimnastică:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.