Sam cel Român, americanul stabilit la Cluj, lansează o carte în care îşi poveşte aventurile în ţara noastră!

Sam, un american stabilit la Cluj-Napoca și îndrăgostit de Ștefan cel Mare, lansează de 1 decembrie un volum cu 27 de povestiri ale unui american naufragiat în România.

Editura Eikon şi cluj.travel îi invită pe clujeni sâmbătă, 1 decembrie 2012, de la ora 17.00, la Restaurant „Vărzărie”, de pe Bulevardul Eroilor nr. 35-37, pentru lansarea cărţii „Balada supravieţuitorului – 27 de poveşti ale unui american naufragiat în România”.

În cadrul evenimentul va cânta la frunză Nucu Pandrea, iar prezentarea cărții va fi făcută de Vasile Sebastian Dâncu, Ciprian Butnaru, Florin Moroşanu, Bogdan Stanciu şi Alexandru Vlad.

Îi place să-şi spună Sam cel Român şi locuiește la Cluj-Napoca de 10 ani. „Când am venit în România, țara era mult mai puțin dezvoltată, fără mall-uri, fără bancomate. Cu toate acestea, am rămas aici pentru că este o țară frumoasă, păcat că sunt locuitori. România are o mare problemă: oamenii se plâng și nu fac nimic. Asta mă enervează la ei. Dacă este un concert gratis, vin 10.000, dacă e o problemă cu Guvernul, stau acasă”, poveşte Sam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.