Se apropie cel mai așteptat festival al începutului de toamnă – Septemberfest 2016

În weeekend-ul 9-11 septembrie are loc cea de-a 18-a ediție Septemberfest! Muzica, show-urile gastronomice, berea artizanală, jocurile de societate, târgurile handmade, un cinematograf 7D și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din Transilvania vor face din acest weekend unul memorabil chiar în locul tradițional al festivalului – platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Septemberfest (2)

În serile de vineri și sâmbătă, clujenii vor dansa pe hiturile trupei de cover-uri „Septemberfest Band”, vor putea asculta muzica pentru suflet adusa pe scena de Adriana Berezovsky, care va prezenta adaptări din folclorul românesc și rusesc, preluări de la Maria Tănase și fado portugues. Prezentă va fi și formatia de suflători Transilvania Brass, membrii ai Filarmonicii „Transilvania” și a Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Artiștii invitați în cadrul evenimentului sunt clujeni, cu scopul promovării artiștilor locali.

Noutatea ediției de anul acesta va fi o a doua scenă – By The River Stage – care va aduce o călătorie muzicală lejeră de la Electronica la Disco prin Afrobeat, New Jazz, World Music + multe altele si inapoi! Fundalul sonor va fi asigurat asigurat de Socol, Digital Love, Groove Salad (Feeling / Brandon Roggers) si Dodo.

În ultima zi a festivalului, trupa Voltaj va concerta pe cea de-a treia scenă, în cadrul turneului național XTOUR pentru lansarea noului album intitulat „X”.

Emblema festivalului rămâne servirea berii: la halbă de 1 litru sau bere la metru, pentru grupurile numeroase de prieteni. Sortimentele numără beri produse în România, dar și în Cehia, Noua Zeelandă, Germania sau Olanda.

Accesul publicului este gratuit.

Pentru alte informații, vizitați www.septemberfest.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.