Soldații ruși cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume! 21 septembrie, Sala Polivalentă

Numeroase evenimente muzicale menite să deschidă publicului noi orizonturi către o viață culturală bogată se anunță pentru toamna acestui an, însă celebrul Cor al Armatei Roșii a stârnit un interes aparte. Acest lucru i-a determinat pe organizatori să programeze două reprezentații la Sala Palatului din Capitală, în zilele de 22 si 23 septembrie.

Carthage © Samy Snoussi (3)

In acelasi timp, organizatorii vin cu o veste excelenta.

Spectacolul Corului Armatei Rosii sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev, care a cucerit milioane de spectatori din intreaga lume, va fi prezentat pe 21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Invitatul special al Corului Armatei Rosii va fi baritonul Florin Estefan.

Un repertoriu muzical variat, de cea mai buna calitate, prezenta unui corp de balet fermecator, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante, carisma, talentul si pasiunea totala sunt doar cateva dintre ingredientele cu care si-au dobandit in timp o reputatie internationala de prestigiu. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marca al excelentei in muzica este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acești artiști ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului și interpretarea muzicală sunt garanția unui show de neuitat.

Ghidați de sintagma „Când soldații cântă, copiii pot dormi liniștiti!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev împreună cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din întreaga lume în turnee internaționale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentații pe an. De-a lungul timpului, artiștii ruși au fost ovaționați cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Cluj face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Roșii de la Sala Polivalenta din Cluj–Napoca au fost puse în vanzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, astfel:

VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Acestea pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare ale agentiei TUI Travel Center (Polus Mall, Str. Napoca 2-4, The Office Bd. 21 Decembrie 1989, Nr 77), magazinele Germanos, reteaua Inmedio, Oficiile Postei Romane, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro.

Corul Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii susține peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri în peste 50 de țări alături de Corul Armatei Roșii (care este marca înregistrată în 32 de țări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii călătorește cu o sută de artiști.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. Cu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.