București: Locul unde relaxarea și meniul rafinat sunt ingredientele unei seri perfecte

Locuitorii din București au la dispoziție un restaurant pentru toate gusturile, vârstele și buzunarele, unde își pot delecta simțurile cu un meniu rafinat și select, totul într-o atmosferă deosebită și relaxantă.

planet trattoria bucuresti

Dacă vrei să încerci o locație nouă, un meniu variat și o serie de preparate gătite de maeștri bucătari, Planet Trattoria este răspunsul pe care îl cauți. Deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 23:00, bucureștenii sunt așteptați la o porție de voie bună alături de prieteni și cei dragi. Preparatele oferite la Planet Trattoria sunt realizate din ingrediente proaspete, selecționate cu mare atenție de bucătari profesioniști și calificați, care îți vor surprinde de fiecare dată gusturile fine, iar masa servită aici să devină una memorabilă.

Personalul ospitalier și muzica de calitate completează rețeta unei zile perfecte petrecute la restaurantul Planet Trattoria, iar și cel mai exigent client va pleca satisfăcut de la noi.

Nu ezitați să faceți o vizită la Planet Trattoria pentru a testa o experiența culinară de neuitat, care suntem convinși că te va face să revii și a doua, a treia sau a patra oară, pentru că nu degeaba sloganul nostru este „întotdeauna la nivelul așteptărilor tale”.

Așa cum spuneam, meniul este unul variat, de la preparate din porc, paste, pizza, preparate din carne de pasăre, preparate din carne de oaie, ciorbe, garnituri, aperitive, preparate din carne de vită, antreuri, preparate din pește sau pentru mic dejun. Locația este ideală pentru a organiza un eveniment sau a găzdui o întâlnire pentru partenerii dumneavoastră de afaceri, prieteni sau cei dragi. Pot fi organizate și nunți, botezuri, cocktail-uri sau diverse evenimente festive cu mai mulți invitați, localul având un spațiu generos și dotat cu echipamente de sonorizare de ultimă generație. Cât despre prețuri? Acestea sunt avantajoase și pentru toate buzunarele, prețuri modice la preparate și cu un raport preț-calitate foarte bun. Practic, oricine își poate permite să ia masa în oraș la Planet Trattoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.