Se deschide Transfăgărășanul! ATENȚIE la urși!

Începând cu data de 1 iulie se redeschide circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, însă se va putea circula doar ziua. 

Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, transmit reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

De asemenea, CNAIR îi atenționează pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuiește să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.