Seri de vară clujene în Iulius Parc

Reprezentatii de balet si dans sportiv, recitaluri de harpa, pian si opera, acestea sunt doar cateva dintre momentele artistice care vor avea loc in acest weekend in Iulius Parc (8-9 august 2014), cel mai modern spatiu verde din Cluj-Napoca.

Spectacolele fac parte din programul celei de-a IV-a ediţii a evenimentului „Seri de vară clujene”, care are loc în Cluj-Napoca, în această lună.

Vineri, 8 august, de la ora 20.00, clujenii şi turiştii aflaţi în Iulius Parc vor avea ocazia să asiste la recitalul de harpă oferit de Emma Raţiu. Programul serii culturale în aer liber va continua cu reprezentaţii muzicale oferite de Cvartetul Operafil, Caffe Concert cu Raluca şi Arpi şi Ad Libitum Voices.

Seara de sâmbătă va fi de asemenea deosebit de plăcută pentru publicul din Iulius Parc. De la ora 20.00, doi tineri talentaţi, Mircea şi Andreea, vor oferi un spectacol antrenant de dans sportiv. Pe scena din parc vor mai urca Nuages Quartet şi trupa de Balet Transilvania – Fundaţia Culturală „Simona Noja”. Recitalurile de pian şi operă, dăruite de Olga Bordaş şi soliştii Alexandra Hordoan, Eva Iordan, Petre Burcă şi Alin Dan Rusu, vor încheia „serile de vară clujene” din Iulius Parc.

seri de vara clujene iulius parc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.