Sfinţire cu TRAFALETUL. Patriarhul Daniel a inaugurat noul sediu al postului Trinitas

Preafericitul Daniel, Patriarhul României a sfinţit şi inaugurat, luni, 9 iunie, de Sărbătoarea Sfintei Treimi, noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS din incinta Centrului Social-cultural Iustin Patriarhul.

Părintele i-a felicitat pe coordonatorii celor două componente ale Centrului de Presă Basilica şi le-a oferit, celor care au sprijinit mutarea sediilor din Palatul Patriarhiei şi amenajarea noilor studiouri şi redacţii, diploma şi medalia omagială „Sfinţii Martiri Brâncoveni”. Au contribuit, în mod special, părintele Arhim. Ciprian Grădinaru şi inginerul Ştefan Cliseru.

„Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi și să lucrați cu bucurie, pentru că așa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deoființă și nedespărțită. Aceasta este bucuria misiunii creștine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare și sperăm să fie totul funcțional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu”, a spus patriarhul la inaugurare.

TRINITAS TV este postul de televiziune al Patriarhiei Române şi funcţionează din octombrie 2007, când a luat naştere ca urmare a deciziei Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

TRINITAS TV este un canal religios, cultural şi educaţional. Emite 24 de ore pe zi. Printre programele cele mai urmărite se numără transmisia directă a Sfintei Liturghii şi a Vecerniei de la Catedrala Patriarhală, emisiunea zilnică informativă Jurnal TRINITAS, dezbaterile în care sunt abordate subiecte din sfera spirituală, culturală, socială şi filantropică.

Emisie în direct pe internet: www.trinitastv.ro. În Statele Unite şi Canada, TRINITAS TV este difuzată prin numeroase reţele digitale şi sisteme IPTV.

Părintele Daniel nu s-a sfiit să folosească un trafalet pentru sfinţirea noului sediu.

17788_p18q0mgsng1ftcpjn15f7oba1qcug

17788_p18q0mgsng18mg13it155bbgfbdee

17788_p18q0mgsngcjh1lbuf0o1bj31bt5i

sfintire cu trafalet parintele daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.