Sibiu: Stadionul Municipal a intrat în a doua etapă a modernizării, iar licitaţia de 28 milioane euro a fost lansată

Primăria Sibiu a lansat licitaţia de 134 milioane lei (28 milioane euro), fără TVA, pentru a doua etapă – execuţie lucrări – a modernizării Stadionului Municipal, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, citează NEWS.ro.

În noiembrie, FC Hermannstadt a anunţat că Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat de toate comisiile de specialitate, astfel că echipa a jucat meciul cu CFR Cluj, din 1 decembrie, din Liga I, pe această arenă.

Contractul de execuţie, cu o durată estimată la 24 luni, are ca obiect „Modernizare Stadion Municipal Sibiu” – execuţie lucrări, se arată în anunţul publicat pe SICAP.

Acestea constau în lucrări de demolare, de rezistenţă, de arhitectură, de instalaţii electrice – curenţi tari şi curenţi slabi.

În plus, sunt vizate şi lucrări de instalaţii sanitare şi PSI, de instalaţii termice, lucrări de instalaţii gaze naturale, de telecomunicaţii, de drumuri, de alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pluvială şi supraveghere video.

Media cifrei de afaceri a ofertanţilor, în ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), trebuie să fie de cel puţin 130 milioane lei.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 februarie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.