Silvășăn și Dykes, înaintea derby-ului baschetului masculin de duminică cu Steaua Eximbank București

Antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, și baschetbalistul Kyndall Dykes, au prefațat vineri, într-o conferință de presă, derby-ul cu Steaua-CSM Eximbank București, de duminică, 29 ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

„Am terminat aventura din cupele europene, o aventură, cred eu, benefică şi în care nu ne-am făcut de râs. Am abordat fiecare meci la victorie, chiar şi ultimul meci, în care am ales să odihnim câţiva jucători care au evoluat mai mult în ultima perioadă. Din păcate nu am reuşit să învingem în acest ultim meci, deşi am început bine şi la pauză conduceam, însă, per total, sunt mulţumit de acest parcurs pentru că încă nu au fost accidentări mari şi am avut unele jocuri chiar bune. Bineînţeles, obiectivul meu personal, dar şi al clubului era să ne calificăm mai departe, sunt dezamăgit puţin din acest punct de vedere, însă nu trebuie uitat că obiectivele noastre principale sunt campionatul şi Cupa României.

Suntem înaintea unui meci foarte important, e jocul pentru locul 1 înaintea grupei 1-6 şi sper că vom face un joc bun şi vom câştiga, acesta este singurul meu obiectiv. Din păcate, la acest meci vom evolua fără Max Pustozvonov, care a suferit o mică accidentare şi va lipsi 10-12 zile, încă nu ştim exact cât. Însă, eu am foarte mare încredere în băieţi, sunt convins că vor da tot ce au mai bun în ei ca să câştige. Ne va lipsi Max, el este unul dintre cei care vine de pe bancă şi ne ajută foarte mult, în ultima lună şi jumătate a evoluat foarte bine. La un asemenea meci, însă, sunt convins că toţi ceilalţi jucători vor face un pas înainte şi îşi vor asuma responsabilităţi în plus, nici nu îmi fac probleme din acest punct de vedere. Sunt jucători profesionişti şi, la ora meciului, indiferent de problemele întâmpinat, vom aborda la victorie meciul. E un meci important, nu decisiv, însă important pentru moralul nostru în abordarea părţii a doua a campionatului. De la începutul campionatului mi-am dorit să avem această mentalitate, să începem fiecare meci doar cu gândul la victorie şi nu ne vom schimba această mentalitate, indiferent de problemele pe care le avem. Dacă va trebui, voi juca 40 de minute cu un junior şi tot vom dori să câştigăm meciul!”, a spus Silvășan.

„Bineînţeles, este un meci important pentru noi, întâlnim Steaua, iar acest gen de meciuri sunt întotdeauna de mare luptă. Sunt echipe bune şi va fi o luptă din prima până în ultima secundă. Suntem pregătiţi, aşadar, pentru luptă! În continuare, în campionat urmează o perioadă cu două meciuri pe săptămână, însă noi suntem pregătiţi pentru asta, jucăm în acest ritm de câteva luni. Ne va lipsi Max, însă noi, ceilalţi, vom munci şi mai mult pentru a acoperi lipsa lui şi sperăm că se reface foarte repede şi va reveni alături de noi”, a completat și Dykes

Preţul unui bilet este de 10 lei, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50% pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Copii până în 3 ani au acces gratuit.

Imnul României va fi interpretat la meciul U-Banca Transilvania – Steaua-CSM Eximbank de către Florin Ciotlăuș, cursant al Voltaj Academy.

Florin Ciotlăuș este pasionat de muzică, fiind cursant la VOLTAJ ACADEMY încă de la început. Florin Ciotlăuș a urcat pe scenă alături de colegii de la VOLTAJ ACADEMY, în deschiderea trupei VOLTAJ din cadrul turneului VOLTAJ XTOUR din toamna anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.