Simon Cowell va lansa un concurs de talente online pe Youtube

Producătorul de televiziune Simon Cowell, „părintele” formatului de televiziune „Got Talent”, a anunţat, joi, lansarea unui nou un concurs de talente şi pe internet, în colaborare cu YouTube şi compania Syco Entertainment, pe care o deţine, informează accesshollywood.com.

simon cowell
foto www.mirror.co.uk

Noul concurs de talente online se va numi „You Generation” şi se va desfăşura la nivel mondial, scopul său fiind acela de a descoperi talente „neconvenţionale şi originale”, de la muzicieni la fotografi şi makeup artişti, magicieni şi maeştri bucătari.

Syco Entertainment a anunţat că noul concurs va începe luna viitoare şi se va desfăşura pe parcursul unui an, audiţiile pentru fiecare dintre categorii durând câte două săptămâni. Candidaţii vor avea posibilitatea să încarce imagini video cu prestaţiile lor pe un canal special de YouTube, unde vor putea fi urmărite de public şi vor fi jurizate de profesionişti din cadrul Syco.

Premii vor fi acordate la finalul fiecărei perioade de două săptămâni, iar premiul cel mare va fi oferit la sfârşitul anului.

Potrivit reprezentanţilor Syco Entertainment, acest concurs este un experiment destinat descoperirii de noi talente.

„Este pariul companiei pe care speră să îl câştige cu ajutorul social media, care are tot mai multă putere, care a lansat milioane de celebrităţi, inclusiv pe Justin Bieber”, spune Syco.

Concursul „You Generation” va fi disponibil în 15 limbi străine în 26 de ţări din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.