Sloturile de la NetEnt cu cel mai mare RTP pe care să le joci anul acesta

Pe piața de jocuri online există provideri care s-au impus de-a lungul timpului ca fiind cei mai de încredere, lucru care le-a întărit poziția într-o industrie în care lucrurile se schimbp cu viteza luminii – nu chiar, dar ați înțeles ideea. Dar aceștia au învățat să țină pasul cu tehnologia, cu cerințele și să producă jocuri care răspund nevoilor utilizatorului, care caută distracție – așa cum se găsește și pe slotv – o sursă bunp de relaxare, modalități de rotunjire a veniturilor și nu numai. Un furnizor din această industrie și care se află pe buzele tuturor atunci când vine vorba despre recomandări este NetEnt, lider în domeniul sloturilor. 

O figură dominantă, compania a livrat de-a lungul timpului sute de jocuri de păcănele – cu versiuni care mai de care mai diferite. Iar asta face ca alegerea celor mai bune să fie cu atât mai dificilă cu cât opțiunile sunt atât de variate și nu prea știi ce îți place concret. Dar un criteriu pe care, credem noi, că ar trebui să îl iei în considere este RTP-ul, o constantă ce nu se negociază. Astfel, o să găsești în acest material cele mai bune jocuri de slot pe care să le încerci, dar ținand cont de cea mai bună returnare de plată la jucător – căci asta ne interesează pe toți. Dacă te întrebi, RTP-ul este coeficientul Return to Player și reprezintă o valoare teoretică, în procente, a posibilității de rambursare pentru un anumit tip de joc.

Mega Joker 

Cu un RTP de 99.00%, slotul Mega Joker de la NetEnt și-a câștigat pe merit locul în acest top. Nu doar că arată grozav și că se poate juca de absolut oricine, dar mai și oferă premii pe măsură. Iar partea cea mai interesantă este că acest joc chiar te face să simți că iei parte la ceva foarte cool, poate și pentru că are niște caracteristici cu adevărat speciale, pe care le vei observa negreșit îndată. Iar premiile care pot veni brusc sunt cât se poate de valoroase, iar asta te atrage fără artificii mincinoase.

Blood Suckers 

Un RTP la fel de serios și bogat pentru un slot de la NetEnt este cel de 98.00% pentru slotul Blood Suckers, de altfel unul dintre cele mai vândute și cele mai căutate titluri din portofoliul providerului. Se pare că este foarte căutat și datorită graficii deosebite și calității a tot ce ține de features. Dacă nu ți-ai dat seama din nume, tema acestuia este una fantastică și este reprezentată de creaturi care se hrănesc precum Contele Dracula. Dar, ce deosebește acest slot de altele dinaintea lui stă în nivelurile unice de pariuri – se poate alege între unul și 25 de linii de pariuri per rotire – distracția este garantată!

Kings of Chicago

Acest tip de sloturi ne trimite într-un orășel american, așa cum am intuit deja de la Chicago, iar distracția este la cote maxime. Nu este de neglijat nici faptul că RTP-ul este de 97.80%, dar nici faptul că te vei confrunta cu multe mistere, căci aici ideea de baza a poveștii stă în crime, mafie, gangsteri și personaje specifice unei ere retro, dar una populată de violență. Nici aici nu se face economie când vine vorba despre a se oferi diverse bonusuri. O să descoperi aici și o caracteristică unică specifică doar acestui joc, acesta urmând să te facă să te simți cu adevărat răsfațat.

Simsalabim

Continuăm lista sloturillor cu RTP mare de la NetEnt și ajungem la Simsalabim, care înscrie un total de 97.50%. Cu siguranță că nu vei rămâne indiferent în fața acestei propuneri, pentru că atmosfera este una magică, populată de poțiuni, vrăjitori, scamatorii și alte elemente care îți amintesc, parcă, de lumea de la Hogwarts și de tot ce înseamnă Harry Potter. Din punct de vedere vizual nici aici nu se pot aduce reproșuri, iar minimul de pariuri pornește de la 0.01 și se poate ajunge la până 250. Sunt 25 de linii de plată, dar nu de asta este foarte popular, ci și pentru că nu ai nevoie prea mult de așteptat ca să descoperi ce oferă.

Secrets of Atlantis 

Că te-au fascinat sau nu teoriile despre un tărâm scufundat în ocean și pierdut pe vecie, insula legendară Atlantida rămâne un mister încă neelucidat, care fascinează scepticii și adepții teoriilor conspirațiilor în egală măsură. Subiectul a ajuns și temă de joc de noroc, astfel că există slotul – nu numai – Secrets of Atlantis, de la NetEnt, cu un RTP de 97%. O să te mulțumească, mai ales dacă basmele nu-ți sunt indiferente. Cu un afișaj de 5 pe 40 de linii de plata, slotul dispune de un Big Bonus care îți poate impulsiona destul de bine jocul – vei avea multe oportunități de explorat.

Concluzie

NetEnt se poziționează lejer în industria iGaming având diverse parteneriate pentru a pune la vedere cele mai simpatice sloturi, pentru cei mai curioși utilizatori, contribuind constant la a dezvolta noi și noi setări. Sigur, ceea ce am notat noi aici poate suferi oricand modificări, dar sloturile prezentate sunt importante puncte de repere în alegeri viitoare.

Și, ca să mai completăm lista, îți mai spunem despre alte câteva jocuri cool: Jack Hammer 2 (RTP 97.1%), Demolition Squad (RTP 97.1%), Super Nudge 6000 (RTP 97.2%), Devil’s Delight (RTP 97.6%), Böb: The Epic Viking Quest for the Sword of Tullemutt (RTP 98%), Jackpot 6000 (RTP 98.9%), Zombies (RTP 97.20%), Reel, Rush (RTP 97.00%), Hotline 2 (RTP 97.20%), Cash Noire (RTP 96.06%),, Disco Danny (RTP 96.04%), Willy’s Hoț Chillies (RTP 96.00%), Irish Pot Luck (RTP 96.06%). Tu ce vei încerca prima oară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.