Smiley: Pe 23 octombrie voi lansa cel mai bun album de până acum, „Acasă”

smileySmiley, premiat joi seara, la gala televizată, Media Music Awards, a anunțat că urmează să lanseze pe 23 octombrie, noul său album, „cel mai bun de până acum”, intitulat „Acasă”, cu 17 piese noi, realizate în colaborare, printre alții, cu Alex Velea, Cabron și Dorian.

„Urmează un album nou care se numește „Acasă”, ultima dată de lansare, 23 octombrie. 17 piese noi și foarte multe colaborări. Mi se pare cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. Cu multe colaborări, cu Alex Velea, cu Cabron, cu Dorian. Colaborări in house, cu mulți din artiștii care au venit mai nou la Ha-Ha Production”, a spus Smiley.

Acesta a cântat joi seara, la Sibiu, împreună cu Alex Velea, hiturile „Cai verzi pe pereți” și „Dincolo de cuvinte”.

Înainte să urce pe scenă, Smiley a mărturisit că noul album va surprinde „multe stări” ale sale de … acasă. „Acasă sunt foarte relaxat, de obicei tăcut, liniștit și foarte bucuros”, a declarat Smiley, citat de Agerpres.

La evenimentul de joi de la Sibiu au mai fost premiați cei de la Holograf, cu premiul de excelență, CONNECT-R, premiul Best Dance Artist, Voltaj, premiul pentru cea mai bună trupă românească din 2013, dar și Andra, Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, VAMA și Zdob și Zdub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.