Spectatorul cu numărul 2 milioane, premiat de Sala Polivalentă din Cluj! VIDEO

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a atins borna de 2.000.000 de spectatori după 4 ani de la inaugurare, iar municipalitatea clujeană l-a premiat pe fericitul posesor al biletului cu acest număr chiar la meciul de Fed Cup dintre România şi Canada, după victorie Soranei Cîrstea din prima partidă.

Spectatorul cu numărul 2 milioane din Sala Polivalentă Cluj-Napoca se numeşte Ieremia Budău, 28 de ani, cercetaș al organizației Cercetașii României, a primit ca premiu un weekend cu familia la Pensiunea Colț de Rai din Beliș, unde se va deplasa cu o maşină a unei firme partenere a Fed Cup, Skoda Karoq.  De asemenea, premiul a inclus şi două bilete la Untold pentru toată durata festivalului.

Tânărul a fost al 1447-lea spectator al zilei de astăzi.

VIDEO

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată în luna octombrie 2014 şi are o capacitate totală de 10.000 de spectatori, fiind cea mai mare din România la ora actuală. A găzduit numeroase evenimente majore de-a lungul timpului, cum ar fi Campionatele Europene de Gimnastică în 2017, Campionatul European de baschet 2017, precum şi numeroase concerte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.