Sting concerteaza pentru prima data in Transilvania, la Cluj-Napoca, in octombrie 2017! Cand se vand biletele?

Celebrul artist Sting va ajunge pentru prima data în Transilvania, unde va sustine un concert care se anunta incendiar in 17 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 20: Musician Sting performs onstage during the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Spectacolul este inclus în turneul 57th & 9th și promovează lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu același nume. Pentru acest show, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist – unul dintre cei mai vechi colegi de scenă ai artistului, Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul sau cu influențe rock a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orașe din Europa, America Centrală și de Sud și Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor și a criticilor deopotrivă.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune în vânzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00, pe www.eventim.ro.

Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE (n. 2 octombrie 1951), cunoscut sub numele de scenă ca Sting, este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne. Înaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. Ca muzician solo și ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy.

Concertul este organizat de EMAGIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.