Sugestii de cadouri speciale, la Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall Cluj

Începe sezonul în care fiecare își dorește să îi surprindă pe cei dragi cu daruri aparte, care să le aducă zâmbete. Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea celor care sunt în căutarea cadourilor perfecte cu două târguri: „Expomineralia” și „Bag Expo”.

Expomineralia Iulius Mall Cluj

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, clujenii sunt invitați să descopere propuneri de cadouri pentru toate preferințele, în Atriumul Iulius Mall Cluj. Până duminică, 6 decembrie 2015, clienţii care vor să își impresioneze apropiații de Moș Nicolae sau Moș Crăciun pot descoperi bijuterii în tendinţe, adaptate unor stiluri variate. Pentru iubitoarele de accesorii, Expomineralia propune o colecţie impresionantă de peste 150.000 de articole, lucrate cu o deosebită măiestrie. Cercei, coliere, inele, brăţări, broşe, accesorii şi decoraţiuni diverse sunt doar o parte dintre piesele care pot fi oferite cadou. Bijuteriile Expomineralia sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor. Clienții își pot personaliza darul, alegând pietre care se potrivesc zodiei persoanei care îl va primi sau chiar pe cele cu proprietăți terapeutice.

Tot până duminică, cei care au rolul de ajutoare ale simpaticilor bătrânei primesc sugestii la „Bag Expo”. Pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc moda găsesc modele noi de genți, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. „Bag Expo” reuneşte peste 6.000 de articole, adaptabile oricărui stil. Pentru că accesoriile sunt întotdeauna cadouri potrivite, pot alege plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere, genţi de voiaj sau eșarfe. Nici domnii nu au fost uitați, pentru ei fiind expuse serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte articole. Piesele „Bag Expo” sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.