Șumudică, reacție dură după pierderea Supercupei: „Nu au avut nicio situaţie de gol, nici nu au ajuns la poarta noastră, dar asta este viaţa”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Marius Şumudică, s-a declarat extrem de dezamăgit de pierderea Supercupei României, primul lui meci ca principal pe banca feroviarilor.

Toate au fost contra noastră. Am avut câteva situaţii de a marca în timpul meciului, nu am marcat, asta e, fotbalul te pedepseşte, am pierdut la loviturile de departajate, practic nu au avut nicio situaţie de gol, nici nu au ajuns la poarta noastră, dar asta este viaţa. Am trăit meciul cu maximă intensitate, a fost un joc dificil, cu o echipă bună, îi felicit şi le doresc baftă! Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu sau cu cine ne luptăm, e o echipă bună. Mai avem de muncit”, a declarat Șumudică după meci.

CS Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici;

Au ratat: Păun, Omrani (a apărat Pigliacelli de fiecare dată).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.