Surprize oferite de Muzeul Etnografic al Transilvaniei pentru clujeni în anul Centenarului

Muzeul Etnografic al Transilvaniei le-a pregătit clujenilor ocazia împlinirii a celor 100 de ani de Românie întregită, o serie de surprize.

În acest context, primul muzeu înființat în Transilvania după Marea Unire, apreciat de iubitori ai civilizației noastre tradiționale pentru patrimoniul său valoros și unic, pentru expozițiile și evenimentele pe care le oferă, va oferi acces gratuit fiecărui al 100-lea vizitator al edificiului muzeal.

Oferta este valabilă de la 1 februarie 2018 până la 31 ianuarie 2019, atât la sediul central al muzeului, de pe strada Memorandumului nr. 21, cât și în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, aflat pe strada Tăietura Turcului. Astfel, vor exista mai multe motive pentru a ne bucura împreună, aniversând 100 de ani de la Unirea Mare – 1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2018 și 160 de ani de la Unirea Mică – 24 Ianuarie 1859 – 24 Ianuarie 2019.

Biletele de Centenar sunt tipărite în seturi de câte 100, imprimarea acestora fiind suportată de partenerii Muzeul Etnografic al Transilvaniei de la PMA Invest. Ultimul bilet din fiecare set este gratuit, el fiind achitat în avans de sponsorii instituției culturale, Wens Tour & Travel și Jazz in the Park.

Mai mult decât oricând, în acest An al Centenarului trebuie să ne amintim ce ne leagă, ce ne unește, cine suntem și de unde venim. O parte a răspunsurilor la aceste întrebări pot fi găsite, poate, și la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Dacă vă numărați printre cei care credeți că merită să le căutați, puteți accesa www.muzeul-etnografic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.