Swimathon 2018 a strâns peste 32.000 lei din donaţii pentru cele 10 proiecte caritabile!

Sâmbătă, 24 noiembrie, clujenii s-au adunat cu mic cu mare la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai, într-o nouă ediție a evenimentului caritabil Swimathon plină de energie, bazine de bine și mulţi participanţi doritori de schimbare.

Bilanţul ediţiei de anul acesta a Swimathon 2018 a însemnat 10 proiecte caritabile, 151 de înotători și ambasadori fundraiser, 136 de donatori, 32.384,12 lei donați (până la 26 noiembrie), 1458 de bazine de bine în cele 6 ore, 1 record comunitar îndeplinit: 100 de bazine într-o oră, 23 de minute și 14 secunde.

Echipa care a completat cel mai mare numar de bazine este EGO CLUB, cu 68 de lungimi. Donațiile vor fi deschise până în 7 decembrie 2018, accesând pagina proiectelor pe platforma Swimathon Cluj.

Dacă anul acesta Swimathon a avut loc iarna, ediţia de anu viitor va avea loc vara, aşa că vă puteţi începe de pe acum antrenamentele pentru că proiectele frumoase se vor găsi.

Fundația Comunitară Cluj mobilizează resurse din comunitate și le utilizează pentru a susține persoanele, grupurile de inițiativă și organizațiile care produc schimbare socială pozitivă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor dintr-o zonă geografică specifică, începând cu 2008. Pe parcursul anilor, Fundația a dezvoltat în Cluj-Napoca mai multe proiecte (parte din ele preluate și la nivel național): SWIMATHON, Cercul de Donatori, Științescu Cluj, Com’On, Grădina verde de la Grădi, Youth Bank și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.