Targul de cadouri „Christmas Days”, de astazi, la Iulius Mall Cluj

Este sezonul cadourilor, iar fiecare își dorește să găsească darul perfect pentru prieteni și familie. Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea clienților săi și în acest an, cu cele mai frumoase și inspirate idei de cadouri, prezentate la „Christmas Days”.

Timp de o săptămână, în perioada 16 – 24 decembrie 2016, clienții Iulius Mall Cluj care nu s-au hotărât ce cadouri să le ofere apropiaților sunt așteptați la „Christmas Days”, târgul de cadouri și decorațiuni cu tradiție. La parterul Iulius Mall, spiridușii Moșului au adunat nenumărate sugestii de cadouri pentru cei cuminți, mici și mari. Pentru prichindei, care se bucură cel mai mult de surprize, sunt disponibile jucării și jocuri, articole de îmbrăcăminte, turtă dulce și alte delicii. Doamnele și domnișoarele sunt ușor de cucerit cu bijuterii, eșarfe, căciuli, genți, pălării și alte accesorii în tendințe, în timp ce domnii vor aprecia portofelele, papioanele, curelele, și fularele. Cei care iubesc tradițiile și simbolurile românești, vor găsi la târg și obiecte de artizanat. La toate acestea se adaugă: cosmetice naturale, bunătăți culinare, decorațiuni, aranjamente și obiecte tematice. O parte dintre propuneri sunt lucrate manual, fiind ideale pentru cei care apreciază unicitatea. Peste 100 de expozanți din varii domenii vor fi prezenți la „Christmas Days” din Iulius Mall, cu soluții inedite pentru cei care vor să se asigure că simpaticul bătrânel va avea tolba plină.

În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Cluj le oferă clienților șansa de a câștiga premii, în campania „Fabrica de cadouri”. În fiecare zi, până pe 23 decembrie, primii 250 de clienți care depășesc valoarea de minimum 100 de lei în sesiunile de shopping și vin la centrul de premiere cu bonurile vor primi un talon răzuibil, care ascunde fie un multipack cu sticle Coca Cola în ediție de Crăciun, fie un premiu neașteptat. Cei care primesc surpriza, își pot alege una dintre cutiile frumos împachetate, care ascund: un voucher de cumpărături la magazinele Adidas, Swarovski, Melkior, The Body Shop, Kitchen Shop, Ecco, Otter, Benvenuti, Sole, Gett’s Color Bar sau Papionette, un meniu la restaurantele din food court sau un aparat french press pentru prepararea cafelei. Participanții la campanie primesc și un bilet pentru o călătorie virtuală, acasă la Moș Crăciun.

Între orele 12.00 – 16.00 și 17.00 – 21.00, în Atriumul Iulius Mall, călătorii pot descoperi căsuța magică, unde, ajutaţi de ochelari 3D pentru realitate virtuală, vor porni cu săniuţa în căutarea Moșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.