Taximetriștrii clujeni iau atitudine împotriva Poliției Locale – VIDEO

Taximetriștii din Cluj-Napoca au ajuns la capătul răbdărilor în războiul cu Poliția Locală, după ce instituția din subordinea primăriei îi amendează în fiecare zi pentru că staționează în locuri nepermise, asta deoarece standurile de taxi unde aceștia ar trebui să își desfășoare activitatea conform legii și în condiții civilizate sunt ocupate abuziv de alte mașini.

taximetristi cluj

Un taximetrist a luat atitudine și a înregistrat o convorbire cu un reprezentant al Poliției Locale, în timp ce se afla la volan și filma standurile de taxi ocupate ilegal de alți clujeni. În total taximetristul a filmat 11 standuri de taxi a câte 72 de locuri, majoritatea ocupate de mașini.

Taximetriștii au făcut sesizări peste sesizări la poliția locală, însă situația nu s-a rezolvat nici până în ziua de astăzi, iar clujenii continuă să parcheze, cu nesimțire, în standurile de taxi.

„În aceste secvențe vreau să relatez de ce stăm de multe ori în locuri care deranjează ceilalți participanți la trafic și nu e o scuză, e doar realitatea cu care ne confruntăm zi de zi și ne-am dori să se schimbe ceva și să trăim pe zi ce trece tot mai civilizați.

Aceste secvențe au fost filmate sâmbătă când nu este trafic intens, iar în decurs de o oră și 25 de minute au fost filmate 11 standuri a 72 de locuri ocupate în acest moment.

Poliția Locală cunoaște situația, dar nu este interesată să își facă cu adevărat datoria pentru că asta ar implica multe procese verbale care trebuie completate și e mult mai ușor să vâneze mașini pe care le ridică pe 700 de lei bucata (comisionul e mai gras)”, scrie taximetristul clujean ajuns la capătul răbdării.

În replică, reprezentantul poliției locale a încercat să-și scuze colegii. „Colegii mei își fac datoria pe deplin având în vedere că au avut echipaj astăzi. Și acum sunt în misiune de o oră jumate cu bicicliștii, sunt multe evenimente. Nu au stat o secundă, domle, astăzi. Avem două persoane, o secundă nu au stat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.